Inn på Tunet - Mening, mestring og trivsel

Arbeidstrening

Individuelt tilpasset arbeidstrening med veiledning.                        Arbeidsplassen er spesielt egnet for de som er kreative eller har sans for naturen, miljøet og bærekraft.                                              

Arbeidspraksis plasser med hovedfokus på:

  • Produksjon av artikler for salg
  • Innkjøp, lagerhold, markedsføring og salg
  • Drift av butikk / nettløsninger
  • Design og kreativt Entreprenørskap

Vi leverer varer til andre bedrifter, holder kurs og arrangementer som gir en god variasjon i vårt arbeid.

 

Dagaktivitet - trivsel sammen

Reddal Ressursgård tilbyr dagaktivitet som har fokus å lage gode og meningsfulle hverdager.

Med gården som arena har vi et stort utvalg av aktiviteter både utendørs og innendørs i samspill med naturen, dyr og andre gårdsfolk.

God mat og felleskap rundt bordet eller bålet er viktige elementer som har en naturlig plass i livet på gården. 

Arbeidstrening i skogen

Skogsdrift utgjør en stor del av vår aktivitet på gården og byr på gode muligheter som arbeidstrenings arena. Her forvalter man naturen og setter pris på fysisk aktivitet og sikkerhet. Sammen med erfarne mannfolk er dette et trygt og spennende arbeidssted eller arbeidstreningsarena for de som trives med å jobbe fysisk og i naturen. 

Kreativ bedrift

Med et fokus på bærekraftig produksjon har vi flere verksteder der vi lager naturprodukter som selges i gårdsbutikken og andre lokale nisjebutikker. Såpe, lys og velværprodukter hører til og er produkter som lages etter egne oppskrifter og metoder.  

I vårt ‘Reclaimed’ merke står re-design og renovasjon sentralt. Vi tar gamle materialer, stoffer og gjenstander og skaper noe helt nytt som er moteriktig og miljøvennlig. Arbeidstrening i denne delen på bedrfiften byr på mer utfordringer i form av læring. Her kan man lære grunnleggende design, søm, snekring, nettsidedrift, sosiale medier drift, markedsføring og kunde oppfølging.