Inn på Tunet

Vårt tilbud

Som en Inn på Tunet gård ( under godkjenning) tilbyr vi tilrettelagte og kvalitetssikrede velferdstjenester på gård. Tjenestene gir mestring, utvikling og trivsel. Vi har en variert drift på gården som egner seg godt til å tilpasses individuelle behov. 

Plastfri Kjøkken

I verkstedene

Våre lokaler egner seg bra til et stort spenn av kreativt arbeid. Fra mer tradisjonsrike artikler som såpe, lys og håndarbeid, til ny design og redesign. Vi har profesjonelt utstyr for såpelaging i større skala, flere industrielle symaskiner for arbeid med skinn, møbel-omtrekking m.m, utstyr til overflatebehandling med trykk, samt utstyrt snekkerverksted.

Vi produserer til vår egen merkevare i tillegg til oppdrag for private kunder. Vi har en sær interesse for bærekraftig produksjon og velger helst gjenbruk av materialer og samarbeid med lokale bedrifter.

Som Inn på Tunet deltaker hos oss blir du mottatt med respekt og vennlighet. Deltakelse i produksjonen er individuelt tilpasset og oppgavene kan variere fra enkelt og trivelig å gjennomføre til avansert. For de som er særlig kreativ kan denne arena passer som en utfordrende og stimulerende arbeidspraksis forløp.

I Hagene

I tillegg til store og luftige arealer med plen, busk og trær, har vi flere bed der vi produserer grønnsaker, urter og blomster. Bildet ved siden viser vårt nyeste bed. Bedet er 20 meter lang og forhøyet. Plenen nedenfor bedet som er nylig sådd med gressfrø, er tilrettelagt for enkelt fremkommelighet. Med nærhet til saueflokken ser vi for oss at dette blir en trivelig arbeidsplass.

Tid for felles lunsj og pauser i lag er viktige elementer i dagen vår. Når vi har dagens fokus i hagen er det deilig å spise ute i hagestua som er både komfortabel og praktisk.

I Skogen

Tid sammen med erfarne og trygge menn i skogen byr på mye positivt av opplevelser. Med muligheten til å tilegne seg nye ferdigheter samtidig som å bruke kroppen aktivt er skogsarbeid en flott Inn på Tunet arena. Arbeidsoppgavene for dagen inkluderer rydding i skogen, trehogst, flishogging, kapping og kløyving, stabling av ved i små og store sekker. Utstyret som er i bruk inkluderer traktor, gravemaskin, motorsag, tømmervogn med kran og Mus Max flishogger. Nivå på deltakelsen i arbeidet avhenger av praktiske evner og opplæring gitt.