Produkter

Skogsprodukter

Her planter og hogger vi året rundt. Vi har muligheten til å levere små og store vedsekker med tørt kvalitetsved. Vi leverer tre til lokale sagbruk og private bestillinger.

Gunder har mange tiår med erfaring i skogen og Steinar har blitt en skogens mann etter ferdig i polititjenesten sin. De har et trivelig og trygt arbeidsmiljø i skogen, og tar gjerne i mot besøk.

 

Grønnsak og urtehage

I år satser vi på videreutvikling av våre hager. Med behov for både frisk mat på bordet og økologiske urter til gårds produkter setter vi spaden i jorda. Vi legger til rette for at hagene blir lette å bevege seg i slik at de passer bra til våre Inn på Tunet deltakere.

 

Naturprodukter

Her på gården er vi veldig glade i å lage tradisjonelle gårdsprodukter for hånd. Vi har verksteder der vi lager Såpe, lys og interiør og skinn artikler. Vi har nå flere års erfaring med laging og salg av naturkosmetikk og ser at flere har fått øynene opp for det som er naturlig og lokalt. Våre produkter er ypperlige til bedriftsgaver, vertinne gaver eller til egen nytelse. Ta kontakt for å høre om vårt sortiment eller diskutere større bestillinger med egen design.

Reclaimed

Reclaimed er et Engelsk ord som betyr ‘å ta tilbake’ eller ‘gjenvinne’.

Det finnes så mye vakkert håndarbeid, stoffer og gjenstander som har blitt ut av mote. Vi har et ønske om å omforme disse tradisjonsrike materialer til unike kvalitetsprodukter som flere generasjoner kan verdsette.

Med dette har vi samtidig spart miljøet for mer industriell produksjon og import belastninger.

Galleri

Det som skjer på gården