Lokaler med sjel

Et Sted til å samles

Hos oss finner du flere hyggelige og stemningsfulle lokaler. 

Om det er en vennekveld på et bakekurs i vår tradisjonell steinovn, jobbkonferanse, eller konfirmasjonsselskap, så finner du det hos oss.

IMG_6581 (1)
IMG_6627

I bakehuset

Med sine murvegger, jerntakke og stort steinovn er bakehuset stedet for et tradisjonsrikt og varm opplevelse.

Vivian lager akkurat det kurset eller sosiale kveld som din gruppe ønsker seg. Med plass til 10 personer rundt bordet er det perfekt til intime bursdagsselskaper, vennetreff eller teambuilding.

Kom sammen og feire!

Det nyeste selskapslokale på gården kaller vi for ‘varmestua’ fordi med sin varm rose vegg og gamle bjelke detaljer er rommet både modern og varm samtidig. Lokalen har et fult utstyrt kjøkken med kjøkkenøy som gjør rommet fleksibel til både buffet og a la carte servering.

Lokalen rommer inntil 30 personer og har tilhørende gardrobe og toaletter.

IMG_4378 (2)
Reddal Ressursgård 27.08.2019

I verkstedene

Nå har vi flyttet inn i vår nyrenovert fjøs som har blitt til ‘multiverkstedet’. Her er det romslige lokaler som er innredet så langt med såpe og lys verksted, skinn og smykke verksted og syverksted. Verkstedene brukes i vår produksjon, til kursing og dagaktivitet. Det er god plass til flere håndverkere og kunstnere om det er noen som vil dyrke sin kreativitet.

I hagene

Gården byr på store utearealer men plen, busk, trær og bed. Noen av bedene er til dyrking av mat, noen til blomster og noen er bare for å nyte en stille stund. Det er ekstra godt å jobbe sammen som gruppe med hendene i jorda, noe som vi håper å gjøre mer av i året som kommer.