Butikken

Butikken åpnet i november 2020 og er i stadig vekst.

Vi har et godt sortiment med lokalmat, Økologiske råvarer, interiør og kunst og håndverk.

Det som er unikt for vår butikk er at den er en integrert i et stort kunst håndverks verksted. Her jobber lokale kreative mennesker og samarbeidet fører til at det kommer nye spennende produkter inn i butikken regelmessig.

 

Trekunst av lokale håndverkere

Dreide boller og fat, lysestaker, fjøl og dekorasjoner til hverdag og fest kan du finner i ulike slag. Noe nytt blir produsert fortløpende!

Såpe, lys og naturkosmetikk

Her på gården er vi veldig glade i å lage tradisjonelle gårdsprodukter for hånd. Vi har verksteder der vi lager Såpe, lys og interiør og skinn artikler. Vi har nå flere års erfaring med laging og salg av naturkosmetikk og ser at flere har fått øynene opp for det som er naturlig og lokalt. Våre produkter er ypperlige til bedriftsgaver, vertinne gaver eller til egen nytelse. Ta kontakt for å høre om vårt sortiment eller diskutere større bestillinger med egen design.

Reclaimed

Reclaimed er et Engelsk ord som betyr ‘å ta tilbake’ eller ‘gjenvinne’.

Det finnes så mye vakkert håndarbeid, stoffer og gjenstander som har blitt ut av mote. Vi har et ønske om å omforme disse tradisjonsrike materialer til unike kvalitetsprodukter som flere generasjoner kan verdsette.

Med dette har vi samtidig spart miljøet for mer industriell produksjon og import belastninger.

Galleri

Det som skjer på gården